Σκορδόψωμο με παρμεζάνα
Υλικά
Για 4-6 άτομα
3 σκελίδες σκόρδο
1 μπαγκέτα ψωμί
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
1 μπαγκέτα ψωμί
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιούμε. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και αλείφουμε με το μείγμα μας. Ψήνουμε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια