Breaking News

Αυγοσαλάτα με γαλοπούλα

Αυγοσαλάτα με γαλοπούλα

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Δέκα αυγά βρασμένα
250 γραμμάρια φέτα
Δέκα φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ξύδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια