Αυγοσαλάτα με γαλοπούλα
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Δέκα αυγά βρασμένα
250 γραμμάρια φέτα
Δέκα φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ξύδι
Δέκα αυγά βρασμένα
250 γραμμάρια φέτα
Δέκα φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ξύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια